Eliteserien – Runde 14

Vi ser på rundens kamper i Eliteserien og gir deg de beste oddstipsene vi har. Vi bruker underliggende tall, statistikk, skader, premium statistikk og mer for å komme frem til våre veloverveide tips. I tillegg legger vi til interessant odds-statistikk til runden.


Brann – Mjøndalen ( 18:00)

Brann fikk en strålende start under Kåre Ingebrigtsen da de slo Molde 2-1 på Aker Stadion. Han var dog ikke på trenerbenken, men en slik boost rett etter at man har fått inn ny trener er viktig. Mjøndalen slo Haugesund hjemme sist og endte en rekke på syv strake tap.

Brann er det laget med færrest forventede mål imot på hjemmebane i år med 0.86. Syv innslupne mål har det blitt så langt.

Her bør Brann vinne greit, og oddsen er fin på det.

Oddstips: Brann vinner – 1.64 hos Mobilebet

Haugesund – Strømsgodset (18:00)

Haugesund scoret tre mål hjemme mot Stabæk sist, men det var også en sjelden hendelse. De har scoret tre mål i én kamp, to mål i én kamp og ett eller null mål i resterende 12 kamper. De møter dog Godset som både lekker som en sil og som scorer mye mål.

Godset er laget som har femte flest forventede mål per kamp så langt i sesongen med 1.44 mål per kamp. Samtidig er de det laget som har flest forventede mål imot per kamp. Den statistikken topper de rimelig greit alene med 2.16 forventede mål imot per kamp (!). Neste lag på listen er Aalesund med 1.65.

Kun fire lag har flere forventede mål imot på hjemmebane enn Haugesund, og Godset er også det laget som har høyest forventede mål imot på bortebane i år med 1.88.

Godset har på de siste åtte kampene hatt 7, 5, 4, 2, 4, 3, 3 og 4 mål i kampene sine.

Her tilsier underliggende tall og faktiske mål at dette kan bli målrikt.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.66 hos Mobilebet


 

Følg oss på Instagram

 

Rosenborg – Aalesund (20:30)

Rosenborg har begynt å finne formen igjen på Lerkendal. De knuste Sarpsborg 5-0 forrige helg, og slo Viking 3-0 før det. På de fire siste hjemmekampene har de vunnet samtlige, scoret 13 og sluppet inn kun to.

AAFK har vært ligaens desidert dårligste lag så langt. Deres eneste seier kom mot Start i en kamp de fikk meget god dommerhjelp, og de har tapt seks av de åtte siste kampene.De har nest flest forventede mål imot denne sesongen, kun bak Godset. Samtidig har de sluppet inn desidert flest mål av alle lag. Hele 40 baklengs på 13 kamper er smått utrolig. 3.07 mål innsluppet er kamp.

Rosenborg bør ha gode sjanser til å score flere mål her, og AAFK har noen spillere ute her. Da tror vi at de bør vinne med minst to mål til fin odds.

Oddstips: Rosenborg -1.5 (Asian) – 1.76 hos Norgesspill

avlang banner 100 600 norgesspill

Statistikk før runde 14

  • Det har blitt over 2.5 mål i 17 av de 17 siste kampene til Bodø/Glimt
  • I 10 av de siste 12 kampene til Kristiansund har det blitt over 2.5 mål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close