Bundesliga oddstips: Dortmund – Bayern München

Vi fortsetter den fine formen i Bundesliga med «Der Klassiker» mellom Borussia Dortmund og Bayern München i det som er en kamp som kan avgjøre tittelkampen.

Bli med i vår Facebook-gruppe!

Dortmund – Bayern (tirsdag 18:30)

En ordentlig seriefinale. Med fire poeng opp til Bayern er dette en kamp Dortmund bør vinne om de skal ha noe håp om tittelen i år. Hjemmeformen til Dortmund er absolutt god, og de har enda ikke tapt på Signal Iduna Park i år. Spesielt i rückrunde (vårsesongen) har de vært solide defensivt med kun ett innsluppet mål. Bayern vil sannsynligvis være fornøyd med uavgjort her da de med en ledelse på fire poeng vil ha god los på tittelen.

Dortmund har skåret minst to mål i 28 av deres siste 30 hjemmekamper i ligaen, og med Braut Haaland på topp og en Sancho tilbake på banen så skal det godt gjøres for et Bayern-forsvar, som er uten forsvarssjefen Niklas Süle, å holde nullen her.

Mats Hummels har vært usikker til kampen, men Lucien Favre sa i dag at han burde være «ok» til kampen i morgen. Zagadou er også en kandidat til kampen. Axel Witsel og Emre Can er begge muligheter til kampen etter å ha vært ute. Thiago Alcantara er enda ikke klar for Bayern, og det blir viktig for Dortmund da han er ligaens soleklart beste midtbanespiller. Coutinho og Tolisso er fremdeles ute med skader.

Oddsen på hjemmepoeng er i våre øyne for høy, og det er ikke utenkelig at Dortmund vinner her, så om du vil ha litt høyere odds så kan -0.25 eller -0.50 være interessant.

Oddstips: Dortmund +0.5 (Asian) – 1.98 hos Mobilebet

Få 50 kr gratis ved registrering hos Mobilebet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close