Oddstips: Runde 27 i Bundesliga

Forrige helg vant ALLE oddstipsene. Fire av fire vant og vi fikk gode penger igjen. Vi satser på at det samme skjer denne helgen!

Hertha Berlin – Union Berlin (fredag 20:30)

Berlin-derbyet ga oss ett mål og Union-seier i første møtet mellom lagene. Etter 26 kamper ligger lagene på nedre halvdel med ett poeng mellom hverandre, så dette er en viktig kamp som begge lag vil vinne. Det betyr også et veldig viktig steg vekk fra nedrykkskampen med tre poeng.

Begge lag har hatt målrike kamper i sine seneste kamper. Hertha står med fem strake kamper med over 2.5 mål, og Union har over 2.5 mål i fem av de seks siste kampene sine.

Bli med i vår Facebook-gruppe!

Union er uten Schlotterbeck i forsvar, mens Hertha mangler både Niklas Stark og Rekik. Viktige defensive spillere. Hertha Berlin har gått over 2.5 mål i 10/13 hjemmekamper og slipper inn mye mål på Olympiastadion. Her ser vi for oss at begge lag skårer og at det blir over 2.5 mål.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.88 hos Mobilebet (VUNNET ✅)


Ukens Dobbel

Mönchengladbach – Leverkusen (lørdag 15:30)

To lag som er briljante fremover på banen, og som kjemper om en plass blant de fire beste. En kamp begge lag vil vinne, og hvor Leverkusen tvilsomt er fornøyd med ett poeng. Gladbach er det laget som har flest BTTS-kamper (kamp hvor begge lag skårer) i ligaen med 69% av kampene i årets sesong. Dette har skjedd i deres åtte siste kamper på rad i ligaen, mens Leverkusen har hatt BTTS i seks av deres åtte siste kamper. Med to så sterke offensive lag så ser vi for oss at det blir mål til begge lag her.

Spill: Begge lag skårer – 1.45 hos Pinnacle

Bayern München – Frankfurt (lørdag 18:30)

Bayern fortsetter sin imponerende form denne sesongen etter at de vant 2-0 borte mot Union Berlin. Nå har de 9-1-0 på sine ti siste kamper i ligaen med 31 mål skåret og kun fire innslupne. Nå møter de ligaens dårligste bortelag som har tapt hele ni av 12 bortekamper, som står med 7 poeng og som har skåret færrest mål borte med sine 11 mål. Med sine 38 mål på 13 hjemmekamper bør Bayern greie å skåre 2-3 mål her, og vinne med grei margin.

Spill: Bayern München -1.5 (Asian) – 1.42 hos Pinnacle (VUNNET ✅)

Ukens dobbel – 2.06 hos Pinnacle


Velkomsttilbud hos Mr Green: Få 5.00 i odds på at Braut skårer + fem gratisspill ved registrering!

Mainz – RB Leipzig (søndag 15:30)

RB Leipzig skal være et veldig mye bedre lag enn Mainz, og kun Bayern er bedre på bortebane enn Leipzig denne sesongen. Kun Hoffenheim slipper inn færre mål på bortebane, og kun Bayern skårer mer enn Leipzig på bortebane. Etter den skuffende 1-1-kampen hjemme mot Freiburg vil nok Nagelsmann og Co slå tilbake her.

Timo Werner har skåret 21 mål på 26 ligakamper i år og er i sin livs form. Når han i tillegg skal møte favorittmotstanderen sin så er det gode sjanser for mål. Han har skåret 10 mål (!) på sine åtte siste kamper mot Mainz for Leipzig. Når da Mr Green har denne supre oddsboosten så må man bare slå til. 2.25 er god odds. Samme spill finnes til 1.92 hos andre spillsider, så dette er god odds.

Oddstips: Leipzig vinner + Werner skårer – 2.25 hos Mr Green (oddsboost)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close