Oddstips CS:GO Road to Rio

Christian Andresen

Cloud 9 – 100 Thieves (22:00)

Det er tid for nok en viktig kamp i kvalifiseringen til ESL One Rio. Denne gangen har vi tatt en nærmere titt på Cloud 9 mot 100 Thieves.

Cloud 9 har levert varene godt etter at de fleste turneringene ble flyttet til online istedenfor offline. Mange vil kalle de et online-lag, men slik situasjonen er nå kan det bli lenge til vi har LAN CS igjen. De siste resultatene til Cloud 9 har vært meget solide med en seier over både Gen.G og Evil Geniuses. Amerikanerne har sett veldig komfortable ut og ser ut til å cruise mot en billett til Rio.

velkomstbonus betsson ny

100 Thieves på sin side har slitt litt mer. De mistet treneren «kassad» som har vært en utrolig viktig del av dette 100 Thieves laget. Jeg, som mange andre tror dette kommer til å være en negativ endring for dette 100 Thieves laget som ikke har levert de beste resultatene den siste tiden. De tapte 2-0 mot Gen.G i åpningskampen, men slo tilbake med en 2-0 seier mot Triumph. Spesielt 2-0 tapet mot Gen.G var en grusom opptreden av 100 Thieves. De er virkelig nødt til å heve seg betraktelig i kveld hvis de skal ha noen mulighet mot Cloud 9.

Her føler jeg at oddsen er litt feil satt i forhold til hvordan lagene har sett ut den siste tiden. Cloud 9 har sett veldig komfortable ut, mens 100 Thieves har en litt nedadgående kurve. Kartene vi kommer mest sannsynlig til å se i kveld er «Dust 2», «Vertigo» eller «Train» / «Inferno». Dette er kart jeg vil se for meg at begge lagene er nokså fornøyde med, men «Train» tror jeg kan bli nøkkelen til suksess for Cloud 9. Her har de sett solide ut i lang tid spesielt på terrorist-siden av kartet hvor de har mange spennende varianter. Jeg tror at norske «jkaem» og 100 Thieves kommer til å slite mot et ungt og hardtskytende Cloud 9 i kveld og vi klinker derfor til på en Cloud 9 seier.

Oddstips: Cloud 9 seier til 2.34 hos Betsson


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close