Helgens utvalgte: Premier League

Foran helgen gir vi deg helgens utvalgte kamper i samarbeid med Betsson. Fiks deg konto hos Betsson her om du ikke har det allerede.


Man City – Fulham (lør, 16:00)

City har slitt med å score i år, men vært greit defensivt. Nå fikk de endelig en forløsende seier hjemme mot Burnley, og møter her et enda dårligere Fulham-lag hjemme igjen. Fulham imponerte veldig på mandag da de slo Leicester 2-1, men har sluppet inn i alle kamper bortsett fra mot West Brom, og kommer til å slippe inn her.

Man City har kun Sergio Agüero ute med skade til denne kampen, og har sett gode ut defensivt, så dette er meget fin odds på at hjemmelaget vinner og samtidig holder nullen!

Oddstips: Man City vinner uten baklengs @ 1.83


 

Sjekk ut julekalenderen til Betsson

West Ham – Man Utd (lør, 18:30)

Man Utd har vært litt Jekyll & Hyde i år når de har spilte hjemme og borte. De har nå åtte borteseire på rad i ligaen, og det er tydelig at Solskjær har funnet kontringsformelen på bortebane. I alt har de 13 bortescoringer i PL på fire kamper, noe som er mest i ligaen. De har scoret 3. 4. 3 og 3 mål i bortekampene.

Vi tror at dette kan bli en jevn kamp da West Ham har imponert kraftig denne sesongen, og sannsynligvis vil score her, så vi vil ikke sette penger på noen vinner. Det vi tror er at det kan bli to eller flere mål til United, og oddsen for det er fin!

Oddstips: Man Utd scorer over 1.5 mål @ 1.84 hos Betsson


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close