Helgens utvalgte: Liverpool, Ligue 1 og La liga

Foran helgen gir vi deg helgens utvalgte kamper i samarbeid med Betsson. Fiks deg konto hos Betsson her om du ikke har det allerede

 

Marseille – Amiens (fredag 21:00)

Det nest beste laget tar imot det nest dårgliste laget i Ligue 1. Ingen store skadenyheter hos noen av lagene, men Marseille tapte overraskende 1-3 hjemme for Nantes i forrige hjemmekamp. Før det hadde de dog en rekke med meget imponerende åtte seiere på de ni siste hjemmekampene.

Amiens står kun med én borteseier i år, og står med 1-5-7 på bortebane i år. De har faktisk ikke vunnet noen av deres femten siste kamper i ligaen (0-6-9) mens Marseille er ubeseiret i 15/16 siste kampene. Dette bør bli hjemmeseier, og til fin odds.

Oddstips: Marseille til å vinne – 1.58 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Liverpool – Bournemouth (lørdag 13:30)

Liverpool gikk på årets mest overraskende tap i PL denne sesongen forrige helg da Watford vant 3-0. Det var første tap i ligaen siden januar 2019, og vi forventer at de kommer sterkt tilbake mot Bournemouth denne helgen. Et lag de elsker å møte. På de fem siste møtene har Liverpool vunnet 3-0, 3-0, 4-0, 3-0 og 4-0. Mohamed Salah har skåret i alle disse kampene. I den ene kampen skåret han hattrick, og har totalt syv mål mot Bournemouth.

Bournemouth er i elendig form, og ingen andre har fått færre poeng på de 15 siste kampene enn Bournemouth (11). Spesielt borte er de dårlige. 1-1-8 på de ti siste, og fem mål skåret pluss 18 innsluppet. På de fem siste har de tapt alle, skåret ett mål og sluppet inn hele 12 mål.

Her skal Liverpool vinne greit, og med tanke på at Liverpool har holdt nullen i ti av de 13 siste kampene i ligaen bør det gå fint her, selv om de er uten Alisson i målet. Salah burde også komme til mange sjanser og vi får fin odds på at han skårer igjen her.

Oddstips: Liverpool vinner uten baklengs – 2.29 hos Betsson
Oddstips: Mohamed Salah til å skåre – 1.68 hos Betsson


Betis – Real Madrid (søndag 21:00)

Real Madrid leder ligaen, og er ligaens beste bortelag i år med 7-4-2. De møter Betis som er et under middels hjemmelag (6-3-4), og som kun har én seier på de ti siste kampene i La Liga, mens Real Madrid står med 6-3-1 i samme periode. Real Madrid har god statistikk borte mot Betis (0-1-3) med 5-3 og 6-1-seiere de siste årene.

Real Madrid er ubeseiret i 16 av deres 17 siste kamper, og vi synes at oddsen er fin hos Betsson her.

Oddstips: Real Madrid til å vinne – 1.80 hos Betsson


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close