Dagens Dobbel: Lørdagsdobbel

Bayern München – Mönchengladbach (20:30)

Bayern er i kanonform og har vunnet 9/10 siste kampene. Gladbach er i motsatt ende av formtabellen med kun to seire på de ti siste kampene. På bortebane har de 6 tap og kun én seier på 9 kamper. Forrige kamp mellome lagene i ligaen endte 6-0 til Bayern.

Bayern har scoret minst to mål i 28/32 siste hjemmekampene sine, og har vunnet 11/12 siste hjemmekampene sine. Gladbach har på sin side kun vunnet én av de 9 siste bortekampene i alle turneringer.

Det er mye usikkerhet rundt COVID-smitte i disse dager. Neuer, Coman, Tolisso samt Sane og Upamecano testet positivt denne uken. Det samme har Zakaria, Bennetts, Doucouré og Scally for Gladbach. Det som dog er sikkert er at Bayern har en veldig mye bredere stall en Gladbach, og har både Lewandowski (toppscorer, 19 mål) og Müller klare (flest assists, 13 stk) klare. Dette bør de ta til en fin odds!

Bayern vinner @ 1.39

Mobilebet welcome 2022

 

Bordeaux – Marseille (21:00)

Også i Frankrike er det mye smitte blant spillere i Ligue 1. Bordeaux kan ha så mange som 16 spillere ute med smitte, skade og diverse. Det samme gjelder Marseille, men de har færre ute.

Tredjeplassen møter 17.plassen og Bordeaux (1-4-5) er det dårligste hjemmelaget så langt. Marseille (5-2-1) har vært det tredje beste bortelaget.

Bordeaux har kun vunnet én av de ti siste hjemmekampene i ligaen. Marseille har på sin side kun tapt én av de 8 siste bortekampene i ligaen.

Marseille har holdt nullen i fire strake bortekamper i ligaen og bør kunne vinne mot et svakt Bordeaux lag selv med flere spillere ute.

Marseille vinner @ 1.64

Dagens Dobbel – 2.28 hos Coolbet


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close