Earlybird: To tips i Premier LeagueEarlybird er et segment fra oss hvor vi prøver å være tidlig ute med spill for å få god verdi i oddsen. Ofte er det sjeldent verdi i odds når man setter penger på spill rett før kampstart. Earlybird er et engelsk utrykk, og hele idiomet sier «Earlybird gets the worm» som betyr at den som er tidlig ute får ofte fordelen. I disse spillene handler det mer om verdien i oddsen, og at man slår markedet enn at spillene vinner. Eksempelvis om man vi spiller Barcelona til å vinne @ 1.40 og oddsen (hos Pinnacle) stenger til 1.30 så har vi slått markedet med 7.7% som er meget bra.


Vi traff meget bra med earlybirden forrige uke med Liverpool til å slå Leicester til 1.99. Den stengte på 1.82 hos Pinnacle og ga oss en marketbeat på 9.3%. Liverpool var overlegne i 3-0-seieren så der satt spillet godt. Vi skal igjen til Premier League og to kamper.

Brighton – Liverpool (lørdag 13:30)

Etter å ha hvilt store deler av laget (eller delvis hvilt) mot Atalanta forventes det at Liverpool vil stille sterkest mulig på AMEX Stadium. Det virker sannsynlig at Henderson vil bli klar til denne kampen, så de vil kunne stille et solid lag. Sannsynligvis noe slikt:

Alisson – Milner, Matip, Fabinho, Robertson – Jones, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Jota

Med fire kamper og null trepoengere på hjemmebane i år har Brighton en formidabel jobb foran seg når seriemesterne kommer på besøk. De står med kun én seier på de siste åtte kampene sine. Hjemmeformen deres er dyster lesing det siste året. De har spilt 20 kamper på AMEX og kun vunnet tre (3-7-10).

På åtte kamper i liga og cup der disse to lagene har møttes har Liverpool vunnet samtlige kamper.

Bli med i vår Facebook-gruppe!

Brighton er uten Tariq Lamptey som har imponert i år. Trossard, Propper, Andone, Lallana og Mac Allister er alle også ute her mest sannsynlig.

Her synes vi oddsen er for høy, og vil synke inn mot helgen. Følg med på pressekonferansen til Klopp på fredag hvor man vil få mer informasjon om Henderson. Denne ser vi nærmere 1.50-tallet når oddsmarkedet stenger lørdag formiddag.

Oddstips: Liverpool vinner @ 1.67 (Coolbet)


 

Southampton – Man Utd (søndag 15:00)

Man Utd har vært svært ustabile denne sesongen. Fra 1-3-tap hjemme mot Crystal Palace til 2-1-seier borte mot PSG og 1-2-tap hjemme mot Basaksehir til 3-1-seier borte mot formlaget Everton. De fleste sjokkresultatene har dog kommet hjemme på Old Trafford. De virker mye bedre rustet til å spille kontringsfotball på bortebane.

Southampton er uten sin beste spilller i Danny Ings som fortsatt er ute med skade. samtidig er også Nathan Redmond ute med skade til denne kampen. For United er Pogba, Bailly, Lingard og et par andre reservespillere ute med skade.

På syv bortekamper i alle turneringer har de vunnet seks. De har scoret 3, 3, 3, 4, 2, 1 og 3 mål i disse kampene, så det beviser at de trives bedre i en kontrings-fokusert kamp. Det tror vi at det kan bli på St. Mary’s Stadium. Med en odds på 2.03 etter gode resultater som 4-1 og 3-1 på sine to siste bortekamper i ligaen (samt 2-1 borte mot PSG) tror vi at Man Utd bør ha større sjanse til å vinne kampen, og setter våre kroner på bortesseier. Vi forventer at oddsen vil gå under 1.90 når markedet stenger.

Oddstips: Man Utd vinner @ 2.03 (Betsafe)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close