Earlybird: Sesongstart i Premier LeagueEarlybird er et segment fra oss hvor vi prøver å være tidlig ute med spill for å få god verdi i oddsen. Ofte er det sjeldent verdi i odds når man setter penger på spill rett før kampstart. Earlybird er et engelsk utrykk, og hele idiomet sier «Earlybird gets the worm» som betyr at den som er tidlig ute får ofte fordelen. I disse spillene handler det mer om verdien i oddsen, og at man slår markedet enn at spillene vinner. Eksempelvis om man vi spiller Barcelona til å vinne @ 1.40 og oddsen (hos Pinnacle) stenger til 1.30 så har vi slått markedet med 7.7% som er meget bra.


Liverpool – Leeds (lørdag 12.sept – 18:30)

Vi satte maxbet på Liverpool til å slå Aston Villa til 1.39 (og -1.5 AH til 2.07) i sommer i forrige earlybird, og det viste seg å være et fantastisk tips da spillene stengte til 1.18 og 1.56 i odds samtidig som at Liverpool vant 2-0 som gjorde at begge spill vant. I serieåpningen skal vi til Anfield igjen hvor Leeds endelig er tilbake i det store selskap.

Liverpool har vært helt enorme på hjemmebane de siste årene. Hjemme mot nyopprykkede lag har de vunnet ti av de ti siste kampene på Anfield. De har vunnet 2-0 i alle de fem siste kampene, og kun sluppet inn i tre av disse kampene.

Hvis vi antar at Leeds vil være et lag som vil ligge på nedre halvdel av tabellen (11-20.) så har Liverpool enormt god statistikk mot disse lagene. På de siste 15 hjemmekampene mot lag fra nedre halvdel av tabellen har de vunnet 14 og fått én uavgjort. De har vunnet med mer enn to mål i 12 av disse kampene og holdt nullen i 11.

mobilebet 50 kr avlang

Leeds har mistet en av sine beste defensive spillere i Ben White, som var på lån fra Brighton, og Liverpool vil kunne stille så og si toppet lag her. På de 58 siste Premier League-kampene på Anfield har Liverpool 46 seiere, ti uavgjort og null tap. Dette vinner nok Liverpool, og oddsen er overraskende høy på seriemesterne. Denne forventer vi kommer til å synke frem mot kampstart.

Oddstips: Liverpool -1.5 (Asian) @ 1.90 (Marathon)


Vi kommer med flere earlybirds frem mot seriestart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close