Earlybird: Høyoddser i EliteserienEarlybird er et segment fra oss hvor vi prøver å være tidlig ute med spill for å få god verdi i oddsen. Ofte er det sjeldent verdi i odds når man setter penger på spill rett før kampstart. Earlybird er et engelsk utrykk, og hele idiomet sier «Earlybird gets the worm» som betyr at den som er tidlig ute får ofte fordelen. I disse spillene handler det mer om verdien i oddsen, og at man slår markedet enn at spillene vinner. Eksempelvis om man vi spiller Barcelona til å vinne @ 1.40 og oddsen (hos Pinnacle) stenger til 1.30 så har vi slått markedet med 7.7% som er meget bra.


Vi traff meget bra med earlybirden for to uker siden, og forrige helg traff vi greit på Man Utd til 2.03. Den stengte på 1.97 og de vant 3-2. Liverpool hvilte en del spillere og slapp inn straffe på overtid mot Brighton, så den var mindre god. Nå skal vi hjemover til Eliteserien til et meget spennende oppgjør i bunnen av tabellen.

Mjøndalen – Start (søndag 17:00)

En kamp Mjøndalen MÅ vinne for å overleve. En kamp mellom de to lagene som lenge har sett ut til å kjempe om å unngå å gå direkte ned med Aalesund. Før kampen har Start fem poeng ned til Mjøndalen og med fire mål bedre målforskjell. Start kan med seier her sikre å slippe direkte nedrykk.

I midtukekampene fikk begge lag suspensjoner fra kort. Start må greie seg uten sommersigneringen El Makrini som fikk sitt fjerde gule kort, mens Mjøndalen ble straffet enda hardere. De er uten sin desidert beste spiller i Makani (keeper) som fikk direkte rødt og må stå over. Han er mye grunnen til at Mjøndalen har heng på Godset og Start. De er også uten den viktige spisse Liseth som fikk gult kort for filming og Aasmundsen som også må stå over med gule kort. Ole Amund Sveen gikk ut med skade så han spiller sannsynligvis ikke. Mange viktige frafall med andre ord.

Bli med i vår Facebook-gruppe!

Kun Aalesund (20) har tapt flere kamper enn Mjøndalen (18) denne sesongen. Ni tap på 13 hjemmekamper er svakt, og Start har begynt å finne formen på bortebane.

Her synes vi oddsen er for høy på bortelaget, og vil synke inn mot helgen. Mjøndalen bør ikke være så store favoritter mot et lag som har spilt meget godt i høst (for et lag i nedrykksstriden). Denne ser vi nærmere 2.70 når oddsmarkedet stenger.

Oddstips: Start vinner @ 2.95 (Coolbet)


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close