Earlybird: For høy odds i Premier League og Eliteserien-kvalik

Earlybird er et nytt segment fra oss hvor vi prøver å være tidlig ute med spill for å få god verdi i oddsen. Ofte er det sjeldent verdi i odds når man setter penger på spill rett før kampstart. Earlybird er et engelsk utrykk, og hele idiomet sier «Earlybird gets the worm» som betyr at den som er tidlig ute får ofte fordelen. I disse spillene handler det mer om verdien i oddsen, og at man slår markedet enn at spillene vinner. Eksempelvis om man vi spiller Liverpool til å vinne @ 1.40 og oddsen (hos Pinnacle) stenger til 1.30 så har vi slått markedet med 7.7% som er meget bra.


Lillestrøm – Start (onsdag, 19:00)

Første kamp endte fortjent 2-1 til Start, og sørlendingene har nå fordelen før kampen på Åråsen. En kamp som blir spilt på et vanskelig underlag på naturgress i minusgrader. Spillselskapene forventer ikke mange mål, og oddsen er høyere for over 2.5 mål enn under. På LSK sine fire siste hjemmekamper har de kun skåret ett mål. I disse tre kampene har det også endt 0-0.

Med tanke på at Start er fornøyd med uavgjort her så er ikke det veldig usannynlig. Ett spillselskap har for høy odds på uavgjort, mens resten av markedet ligger på 3.50 ca så henger Coolbet voldsomt igjen. Denne kommer til å synke.

Oddstips: Uavgjort @ 4.13 (Coolbet)

 

mr green stor h2

Arsenal – Man City (15.des)

Arsenal er i elendig form. De har nå gått ni kamper på rad uten seier. Man City har vunnet åtte av sine ti siste kamper mot de andre topp 6-lagene, og selv om at de har spilt noen dårlige kamper i år virker de alltid å være gode mot Arsenal. Med fire strake seiere på rad, hvorav tre var på Emirates, 11 mål skåret og kun ett innsluppet. Alle gangene slo de Arsenal med -1.5 handikappet.

Dette burde City ta, og denne oddsen kommer til å synke. Det er vi rimelige sikre på, så ta denne tidlig hos Mr Green som har den høyeste oddsen på markedet med 2.43!

Man City -1.5 (Asian) @ 2.43 hos Mr Green

 

Åpne konto hos Mr Green her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close