Dagens Langodds: Boxing Day

Dagens langodds fungerer slik: Formålet er at man kan sette en «kosebong» med lav innsats og potensiell høy utbetaling gjennom gode oddstips oddstips samlet sammen i en langodds. Singler som vi har god tro på vil vinne, og som har litt høyere odds enn de sikreste spillene. I denne artikkelen tar vi for oss en langodds på Boxing Day i Premier League og Championship!

 

Dagens Langodds

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Blackburn – Sheffield Wednesday (16:00)

Blackburn er i fin form om dagen med seier i 4 av de 5 siste hjemmekampene, mens Sheffield Wednesday sliter stort borte. De har kun fem mål på 10 kamper som er desidert færrest, og står med 7 tap på 10 bortekamper. De har ikke scoret i 5 av de 7 siste borte heller. Dette burde Blackburn ta.

✍️ Blackburn vinner @  1.71

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 QPR – Swansea (16:00)

Det har blitt under 2.5 mål i 14/15 siste kampene til Swansea. Swansea har også gått under 3.5 mål i 10/10 bortekamper, og de har holdt nullen i 5 av sine 7 siste bortekamper. QPR på sin side har hatt under 2.5 mål i sine 5 siste kamper og under 3.5 mål i 8/10 hjemmekamper i år.

✍️ Under 3.5 mål @ 1.22

Sett inn 100 kroner, spill for 600 kroner hos ComeOn! her

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Fulham – Southampton (16:00)

Southampton møter et Fulham-lag som har fått litt fart på sakene med gode prestasjoner, men de sliter med å vinne, og har kun én hjemmeseier i år. Southampton på sin side har kun ett bortetap i år. Kun Man Utd har færre. Fin odds på bortepoeng.

✍️ Southampton/Uavgjort @ 1.41

Langodds – Tre fine kamper som bør gi tre seiere og fin odds totalt.

Oddstips: Trippel @ 2.96 (ComeOn!)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close