Vi tar et tidlig spill i OBOS-ligaen til den kommende søndagen som vi mener bør spilles tidlig da oddsen vil synke.

Start – Kongsvinger (søndag, 1500)

Lagene møttes i juni i Kongsvinger da Start var helt på bærtur over hele banen. 4-2 ble det til hjemmelaget etter at Adem Güven hadde en helt enorm kamp. Siden den kampen har det skjedd mye for begge lag. Kongsvinger har tapt fire av de fem siste kampene i ligaen. Det ble for eksempel et flaut hjemmetap mot nyopprykkede Skeid, 0-2.

Start har siden den gang virkelig funnet formen. De står med fire strake seiere hvor de har vært det klart beste laget i alle kampene. 4-1, 3-1, 1-0 og 2-0 hvorav tre av disse er bortekamper.

Sjekk ut de beste oddsbonusene

Aaron Sigurdarson og Tobias Christensen har vært i kanonform i disse kampene og Eirik Wichne har funnet formen etter en dårlig start på sesongen. I tillegg kommer Sogndal-spissen Martin Ramsland inn fra og med i morgen (1.august) da hans kontrakt går ut. Han har trent med laget i to uker, og vil sannsynligvis starte kampen. I dag kom også utlånte Kevin Kabran tilbake (Elfsborg) og han har sagt at han er klar til å spille denne kampen. En spiller som gjorde det godt i fjor i Eliteserien for Start.

Her skal Start være større favoritter enn hva spillselskapene har gjort de til, og denne oddsen vil synke frem mot kampstart.

Oddstipset

✍️ Start til å vinne @ 1.70 (1xbet)
💸 9/10 enheter


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close