Champions League-kvalik

Vi nærmer oss ny sesong i de store ligaene, og i CL/EL. Der nærmer de seg slutten på kvalifiseringsrundene, og i kveld er det flere kamper i begge turneringer. Vi har sett på tre av kampene med tips til alle tre.

avlang banner 100 600 norgesspill

APOEL – Sutjeska (19:00)

APOEL vant 1-0 borte mot Sutjeska i forrige kamp, noe som betyr at Sutjeska må angripe i denne kampen. Hadde dette vært første kamp hadde de nok ligget meget dypt i banen, og de var i fjor meget gode defensivt på bortebane (8 mål innsluppet på 18 kamper). Så her burde kypriotene vinne med et par mål.

🌐 APOEL Nicosia – Sutjeska
✍️ APOEL -1.5 @ 1.71 (Norgesspill)
💸 6/10 enheter


Dinamo Zagreb – Saburtalo Tbilsi (20:00)

Dinamo Zagreb er megt gode hjemme, og kom helt til åttendedelsfinalen i Europa League i fjor da de slo Benfica 1-0 på hjemmebane. I hjemlig liga har de vært Kroatia’s beste hjememlag med god margin (16-2-0) med hele 44 mål skåret på 18 kamper. De vant første kampen mot Tbilsi 2-0, og her forventer vi at de vinner greit igjen. Tbilsi var ikke spesielt gode på bortebane i den Georganske ligaen med 4-2-4. Her møter de betydelig bedre motstand, og vi tror på en grei hjememseier.

🌐 Dinamo Zagreb – Saburtalo Tbilsi
✍️ Zagreb -1.5 @ 1.43 (Norgesspill)
💸 7/10 enheter

🌐 Dinamo Zagreb – Saburtalo Tbilsi
✍️ Zagreb holder nullen @ 1.52 (Norgesspill)
💸 5/10 enheter


comeon avlang 5000.png

Olympiakos – Viktoria Plzen (20:30)

Første kamp mellom disse endte 0-0 i Tsjekkia, men Olympiakos er et helt annet lag på hjemmebane. I Europa League i fjor slo de blant andre AC Milan 3-1 og i Gresk Superliga ble det 13-1-1 med kun 8 mål innsluppet på 15 hjemmekamper. De bør vinne denne kampen, og vi prøver en liten longshot på at de vinner uten baklengs i tillegg til hovedspillet.

🌐 Olympiakos – Viktoria Plzen
✍️ Olympiakos @ 1.64 (ComeOn!)
💸 6/10 enheter

🌐 Olympiakos – Viktoria Plzen
✍️ Olympiakos vinner og holder nullen @ 2.65 (Norgesspill)
💸 3/10 enheter


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close