Dagens tips: Counter-Strike: GO

Følg oss på sosiale medierFacebook-gruppe | Twitter | Instagram

Dagens tips er fra en gjesteskribent som følger CS:GO tettere enn de fleste og som jobber freelance for verdens største Esports organisasjon ESL. Her er kveldens tips fra Christian Andresen (@chrissso_0 på Twitter).

Dagens tips – Gen.G Esports v MIBR (22:00)

Kveldens siste tips kommer til kampen mellom Gen.G og MIBR i Flashpoint.

Disse to lagene møttes for en uke siden og da endte kampen med en relativt komfortabel 2-0 seier for MIBR. Siden den gang har MIBR fjernet sin trener «zews» som har vært en viktig del av laget i en lang periode. Fjerningen av «zews» kan være et forsøk på å finne ut hvorfor laget ikke har prestert opp mot forventningene til fansen. Kampene etter at de fjernet treneren sin har MIBR hevet nivået betraktelig etter min mening med et utrolig jevnt tap mot Furia og en seier mot 100 Thieves i går. MIBR virker endelig å ha fått litt orden på sakene, noe de er nødt til å ha hvis de skal være med å kjempe i toppen.

velkomstbonus betsson ny

Gen.G på sin side har hatt veldig varierte resultater den siste tiden. Det amerikanske laget har gått på et 2-0 tap mot Chaos og en seier mot Dignitas etter tapet mot MIBR. Det virker for meg som at det er noen deler av spillet deres trenger mye jobb for å få fikset. Laget har ikke spilt sammen i utrolig lang tid, så det er nok av muligheter til å fikse på feilene, men jeg tror de skal få et tungt mot MIBR i kveld.

Når lagene møtes i kveld tror jeg kart vetoen blir ganske lik som sist gang disse lagene møtes, men ikke helt. Det er tydelig at MIBR virkelig liker å spille «Train» derfor tror jeg de heller kommer til å gå for «Train» enn Mirage som de valgt sist gang. Gen.G på sin side kommer nok til å gå for noe de er komfortabel med i «Inferno». Jeg ser dette til å bli nok en jevn kamp, men ut ifra de siste kampers resultater blir det naturlig å stille seg bak en MIBR seier.

Oddstips: MIBR vinner – 1.65 hos Betsafe


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close